KEPUTUSAN RASMI MR SEREMBAN 2015

Thursday, June 11, 2015

Share this history on :


Seremban, 6 Jun 2015 . Pertandingan Gusti Lengan Mr Seremban 2015 anjuran Majlis Perbandaran Seremban dengan kerjasama Persatuan Sukan Lengan telah diadakan dengan jayanya. Pertandingan yang diadakan di Dewan MPS, Jalan Yam Tuan, Seremban telah mendapat sambutan hangat oleh  serama lebih daripada 60 orang ahli gusti lengan yang datang dari Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Negeri Sembilan dan juga dari Kelantan.

Pertandingan kali ini melibatkan 6 kategori iaitu 3 kategori utama dan 3 kategori sampingan iaitu Lelaki 75kg ke bawah, 75kg - 85kg dan 85kg ke atas. Manakala kategori sampingan adalah kategori Wanita Terbuka, Lelaki Bakat Baru dan Lelaki MPS.

Majlis penyampaian hadiah kepada pemenang dan penutup telah dirasmikan oleh Dato' Hj Abd Halim bin Hj Abd Latif,YDP Majlis Perbandaran Seremban. Pihak Persatuan Sukan Lengan Negeri Selangor mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak MPS yang menganjurkan pertandingan ini dengan jayanya.

Keputusan rasmi Mr Seremban 2015

Kategori A Lelaki 85kg ke atas
1. Lee Yong Seng...
2. M Zairen Bujal
3. Sahrizam Mohd Radzali
4. Muhamad Azizi A. Ruzi
5. Azemy Nen
6. Mohamad Fadly Amiruddin
7. Mohd Haniff Mustafa
8. Ab Rahman Rahim
9. Fenddy John
10. Markus Nen


Kategori B Lelaki 75kg - 85kg
1. Mohamad Nizar Yusof
2. Roni Iskandar Mansor
3. Yasser Asward Abu
4. Muhamad Anis Muntaqim Ismail
5. Mohd Mahyuddin Jamari
6. Raymond Kaw
7. Sylvester Palgan
8. Loqman Hashim
9. Mohamad Faizul Mokhtar
10.Mohd Reza Khalili Che Abdul Khalid

Kategori C Lelaki 75kg ke bawah
1. Abdul Razak Hadezhir
2. Jimmy Lim
3. Muhammad Lukman Nurhakem Jayadi
4. Muhamad Amirul Jamal
5. Hafizullah Abdul Aziz
6. Agus Hairuddin Ladani
7. Amir Hussain
8. Tan Chee Keong
9. Najib Ismail
10. Nor Alif Abd Rahim

Kategori Wanita Terbuka
1. Nur Hidayu Nor Rongzi
2. Shazlin Hashim
3. Cecilia Crispin
4. Norazila Zakaria
5. Azlina Sabtu
6. Siti Hawa Mohd Bakar

Kategori Bakat Baru
1. Agus Hairuddin Ladani
2. Mohamad Nabil Sazali
3. Bernard a/l Francis
4. Abdullah Syafiq Shamsuddin
5. Azmi Abdul Karim
6. Muhammad Faizul Moktar
7.Md Asyraaf

Tahniah kepada semua pemenang.


 
 
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : pslns@yahoo.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

1 comments:

KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

KISAH SUKSES
Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar benar terbukti dan, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia, jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet ~>KLIK DISINI<~ Wassalam