KEPUTUSAN RASMI PERTANDINGAN GUSTI LENGAN MPAJ 2013

Wednesday, July 10, 2013

Share this history on :Menara MPAJ, Pandan Indah, 6 Julai, 2013. Pertandingan Gusti Lengan MPAJ 2013 yang dianjurkan oleh Majlis Perbandaran Ampang Jaya sempena Sambutan Bulan Ulangtahun MPAJ Ke 21 berlangsung meriah dengan penyertaan seramai 26 orang peserta. Pertandingan ini telaah dirasmikan oleh Tuan Abd Hamid bin Hussain, Timbalan Yang DiPertua Majlis Perbandaran Aampang Jaya.

Sebanyak 3 kategori telah dipertandingkan iaitu Kategori A Lelaki 85kg ke atas, Kategori B Lelaki 75kg-85kg dan Kategori C Lelaki 75kg ke bawah. Juara setiap kategori membawa pulang hadiah wang tunai RM300 dan medal. Manakal ke RM200 dan medal, Ketiga RM100 dan medal serta wang tunai RM50 bagi pemenang tempat ke 4 hingga ke lapan.

Pertandingan kali ini telah diadili oleh dua orang pengadil WAF iaitu Zil Fadli bin Abdul Halim dan Shuhaimisidy Shamsuddin.

Keoutusan rasmi adalah seperti berikut;

Kategori A

 1. Mohamad Yasser
 2. Saedon bin Abu Bakar
 3. Abdul Rahman bin Rahim
 4. Jack Chi Jun Kit
 5. Aidi Adnan Yunus
 6. Afrizal Yunus
 7. Wai Phoe Kyaw @ Jon
 8. Shahrizam Mohd Radzali
 9. Marcus Nen
 10. Azmy Nen


Kategori B

 1. Melvyn Loh
 2. Hairul Nazli bin Abdul Halim
 3. Raymond Kow
 4. Mohamad Saamsul Fitri
 5. Javed Shaah Bhunoo
 6. Ahmad Alfisharin Jamilin
 7. Nor Ahmad Fakeh


Kaategori C

 1. Mohamad Nizar bin Yusof
 2. Abdul Razak Hadezir
 3. Wilter Lim
 4. Mohd Hafizullah bin Abdul Aziz
 5. Jimmy Lim
 6. Dave Hum
 7. Mohd Najib bin Ismail
 8. Ahmad Razi Othman


Tahniah kepada pemenang-pemenang.

Persatuan Sukan Lengan Negeri Selangor mengucapkan ribuan terima kasih kepada MPAJ terutama kepada Tuan Abdul Hamid bin Hussain, Timbalan Yang DiPertua MPAJ, Encik Rosman dan semua wargakerja MPAJ yang telah berusaha menjayakan pertandingan ini. Adalah diharapkan kerjasama seperti ini akan berterusan.

Pemenang-pemenang bergambar beramai-ramai bersama Tuan Haji Abdul Jalil, Ahli Majlis MPAJThank you for visited me, Have a question ? Contact on : pslns@yahoo.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comments: